HERBALIFE ' A way of life'

 

Herbal Aloë siroop

Deze verfrissende siroop heeft een verzachtende werking op het gehele spijsverteringskanaal. U ondersteunt tevens het zelfreinigende vermogen van uw lichaam. Geniet met deze makkelijk te bereiden drank van de weldadige werking van aloë Vera. Bevat belangrijke enzymen en vitaminen, plus het milde en verzachtende kruid kamille.

 
Herbalifeline

Voedings experts en diverse wetenschappelijke publicaties menen dat Omega-3 vetzuren kunnen bijdragen aan een goed functioneren van het hart. Elke Herbalife capsule bevat 500 mg van een top kwaliteit visolie complex, met daarin Omega-3 vetzuren, rijk aan de weldadige EPA en DHA. De lage feflux-formule voorkomt een onaangename nasmaak tijdens de spijsvertering. Dankzij de toevoeging van drie etherische oliën van tijm, munt en klaver blijft de visolie vers en zuiver. Kleine gemakkelijk in te nemen capsule van zachte gel.

 

NRG tabletten

In de haastige wereld waarin we leven, proberen we elke dag opnieuw teveel te doen. De eerste remedie hiertegen is een goede voeding en veel rust. Maar wanneer u die extra stoot energie nodig heeft, is er Herbalife die de goede kwaliteiten van guarana heeft gebundeld in de NRG tablet. De grondstof ervan komt uit dezelfde bron die al eeuwenlang is aangesproken door de Indianen van het Amazonegebied. Een mild, natuurlijk kruid dat alles in zich heeft om u overdag beter te laten presteren.

 

RoseOx™

RoseOx™ helpt bij de bescherming van de cel en versterkt de werking van andere antioxidanten. Het zorgt voor een antioxiderend waterval effect, waardoor het beschikt over unieke vermogen om te veranderen in een aantal progressief actieve vormen. Dit kan bijdragen tot een krachtige langdurige werking. RoseOx™ kan andere antioxidanten, waaronder vitamine E, prikkelen tot nieuwe activiteit.